Darksilver Forums

A wonderful land of RPGs and Randomness

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-06-06 06:42:22

AlvaWrighte
Redblood
Registered: 2017-06-06
Posts: 4

adidas skor herr

Formfitting används nike skor rea     ofta beskriva många strumpor som har blivit allt raseri inom skonindustrin, men det kunde inte vara mer sant här. Den faktiska VaporMax är den närmaste du kommer att hitta för att få den sockliknande passformen runt dina fötter. Jämfört med några andra modeller som använder Nike's Flyknit uppers, förlorar VaporMax mycket lager och Flyknit här är ungefär lika smal som du kan få. Flywire-kablage hjälper till att verkligen packa Flyknit övre runt formen på dina fötter, och de är extremt bekväma att bära. Även om du har breda fötter, bör du definitivt överväga storlekarna, eftersom detta snedställs mot en smalare passform. Vi måste vara väldigt tydliga här: den faktiska VaporMax kräver nike skor dam lite inbrott innan du kommer att känna dig bekväm i dem. Fullständig luftsula enhet är faktiskt till skillnad från vad som helst vi faktiskt har kört innan - hela sulan är fylld med luft och därför är den helt igenom. Standardskummans midsolpussning du upptäcker i de flesta löparskor finns inte här och fötterna sitter direkt ovanpå Air single. Som förväntat har fullflödesluftssolen mycket hopp, men det är lite snabbare än vad du förväntar dig.
            
    Miljötungan adidas skor herr skapades för att böja med fotens naturliga rörelse, och du kanske märker att vissa områden ger mer dämpning. Dessa verkar vara perfekta för mittfoten, eftersom effekten känns jämnare fördelad under drift. Det finns en märkbar mängd ytterligare dämpning i hälregionen, så det är också häckslagare som omfattas här. Om du vill ha någon extra fotled eller ens hälstöd, hittar du inte mycket här, eftersom den övre är ungefär lika liten som den blir. Men vi fann att VaporMax blev mycket stabil för att springa i alla hastigheter och på olika områden. Men om du är en svår under eller overpronator, kan de inte verkligen ge den stabilitet som du behöver använda. Vi skulle inte försöka prova ett maraton i dessa skor, men skulle inte ha några reservationer när det gäller att använda dem i en kortare tävling som en 10K. VaporMax lyser på en spåryta, och det ger bättre grepp än någon annan sko som vi någonsin testat. Om du kör på mycket hårda ytor eller till och med under mindre gynnsamma förhållanden, kan den faktiska otroliga dragningen vara speciellt till hjälp för dig.       
            
         Det adidas skor billigt ljusa paret med grön detalj påminner om Drew Smith och firar sin bindning mellan Stan och Pharrell, medan utgåvan med hjälp av gulsåg och guldhälgflik är ett omnämnande av Forest Hill, typiskt 1970-talets domstolsklassiker. Till Tennis Hu tar Adidas tillsammans med Pharrell elementen i en modern dag, lättare löpare och läser dem till en avslappnad golfmodell, med Adidas Neuf-insignierna med en mjuk flik på tungan. Kom ihåg att Adidas använder de mest sofistikerade skorsteknologierna och textilierna för att skapa denna andningsbara sommarträning. Denna samarbetssko är ett steg i ett nytt tillsammans med spännande riktning för Nike, medan de fortfarande nickar på deras ikoniska historia. I år har vi tillgång till ännu mer att se mot Pharrell med erfarenheterna av att resa världen som inspiration för framtida färger i hans senaste Nike-kollektion - vi kan inte vänta oss för att se det! Marc Leuschner växte upp i hela Östberlin, inte tilldelade samma monetära möjligheter som hans medarbetare som växte upp i den europeiska delen av staden.

Offline

 

2017-06-06 06:42:22

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting